Antwerpen

Ontdek tijdens een bedrijfsuitje of personeelsreis de Vlaamse stad Antwerpen. Inclusief een havenrondvaart, een brouwerijbezoek en bijvoorbeeld een fietstocht door de stad.

Purpose laat u tijdens een wandeltocht bijzondere plekken van Antwerpen zien, waarbij u getrakteerd wordt op een aantal lekkernijen van de stad. 's Avonds zorgt Purpose voor een diner op een unieke locatie of bijvoorbeeld een bezoek aan een muscial of theatershow.

Berlijn

Tijdens een bedrijfsuitje of personeelsreis naar Berlijn brengt u natuurlijk een bezoek aan het voormalige Checkpoint Charlie en vanzelfsprekend wordt u rondgeleid door de Reichstag.

Andere bezienswaardigheden zijn bijvoorbeeld de Brandenburger Tor, Unter den Linden, Elefantentor, Schloss Bellevue en Schloss Charlottenburg. U maakt kennis met de stad via een rondvaart over de Spree en een wandeling door het centrum.
Verder neemt Purpose u mee naar een schitterende voorstelling of een theaterdiner.

Maastricht

Bezoek de talloze bezienswaardigheden in en rond Maastricht met een bedrijfsuitje of personeelsreis. Of u Maastricht nu in het voorjaar of tijdens de wintermaanden bezoekt, er is altijd voldoende te beleven. Tijdens een bezoek aan deze stad leert u de stad en de omgeving op verschillende manieren kennen. Dat kan door middel van een ´speurtocht´ of een fietstocht. Een Vespatour door het omliggende Heuvelland behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Het programma kan met een fantastisch feest op een unieke locatie worden afgesloten.

Londen

Bij een bedrijfsuitje of personeelsreis naar de Olympische stad van 2012
mag een bezoek aan een van de stadions natuurlijk niet ontbreken.
Purpose stelt in overleg met u een pogramma samen waarbij een keus kan worden gemaakt uit de volgende bezienswaardigheden: Buckingham Palace, Big Ben, Tower Bridge, London Eye, Tower of London, House of Parliament, Sint Paul’s Cathedral, Tate Gallery etc.

Uiteraard is een bezoek aan Londen niet compleet zonder een sightseeing tour per dubbeldekker of per rondvaartboot.

Gedurende de reis wordt uw groep vanzelfsprekend volledig begeleid.
U hoeft dus zelf nergens meer naar om te kijken. 

München

Tijdens een bedrijfsuitje of personeelsreis naar München neemt Purpose u mee naar het Olympia Gelände, Bavaria Filmstadt, het BMW-museum en tal van andere bezienswaardigheden.

In de zomer zijn er mogelijkheden voor een bezoek aan Schloss Neuschwanstein of een fantastische rondvaart op de Starnberger See. In de winter behoort langlaufen in Bad Tölz tot de mogelijkheden.

Gedurende de reis wordt uw groep vanzelfsprekend volledig begeleid. U hoeft dus zelf nergens meer naar om te kijken.

Aanvullende gegevens