Jubileumfeest en open dag

In 2005 mocht Purpose voor Limpens in Elsloo het 75-jarig jubileum verzorgen. Dit jaar werden we gevraagd ook het 85-jarig jubileum feestelijk in te vullen. Dat gebeurde met onder andere een feestavond en een open dag met een jubileumshow.

 

 

Opening groothandel in Arnhem

Voor een groothandel in Arnhem verzorgde Purpose de opening van het nieuwe hoofdkantoor. De openingsact bestond uit de vertoning van een korte videoclip, gevolgd door een energiek optreden van een saxofonist en percussionist. Aansluitend zorgden de beide muzikanten voor de begeleiding van een spectaculaire lasershow.

 

 

100-jarig jubileum

Loon-, verhuur- en transportbedrijf Kloosterman in het Zeeuwse Kapelle bestond 100 jaar en vroeg Purpose de jubileumviering te verzorgen. Daarvoor organiseerde het bureau niet alleen een fantastische feestavond, maar ook een open dag met een show waarin de machines van Kloosterman een belangrijke rol vervulden.

 

 

Ingebruikname nieuwe machine Tata Steel

Tata Steel in Maastricht nam een nieuwe machine in gebruik: de Jumbo Line. De ingebruikname werd door Purpose verzorgd door middel van een lichtshow, uitgevoerd op muziek. De lichtshow werd nog eens aangevuld met imposante vuur- en vuurwerkeffecten.

 

 

Feestavonden GS Staalwerken

De GS Staalwerken Groep uit Helmond bestond 50 jaar. Purpose mocht voor dit bedrijf twee feestavonden organiseren: één voor de relaties van het bedrijf en één voor de medewerkers met hun partners. Het werden twee geslaagde avonden met voor beide avonden passend en verrassend entertainment, variërend van een spectaculaire opening tot een knallende lasershow.

 

 

Aanvullende gegevens