Global Experience

Purpose neemt u mee op een muzikale wereldreis.
Van Spaanse flamenco’s tot Ierse volksmuziek en van een Afrikaanse dans- en muziekgroep tot Braziliaanse salsa.

Het komt allemaal voorbij in een afwisselend programma vol entertainment. Global Experienc is een ideaal thema om de landen waarin uw organisatie actief is op een unieke manier onder de aandacht te brengen.

Het Circus komt

Een circus heeft een hele speciale sfeer en ambiance. In het themafeest ‘Het circus komt’ kunnen de gasten hier met volle teugen van genieten.

Tussen de gangen van het spektakeldiner door vinden er in een heuse piste een aantal hoogwaardige optredens plaats.

Komt dat zien!

De Bokkenrijders

In de eerste helft van de 18e eeuw werden dorpen in Zuid Limburg en België opgeschrikt door de bende van de Bokkenrijders. Ze plunderden, roofden en gingen zelfs een moord niet uit de weg.

Tijden die herleven in een spectaculair theaterdiner in een ambiance uit de 18e eeuw. Dit themafeest draagt de veelzeggende titel: "Diner sans Scrupules".

Reizen met Jules Verne

Tijdens het theaterdiner ‘Reizen met Jules Verne’ nemen de hoofdrolspelers uit het boek ‘Reis om de wereld in 80 dagen’ uw gasten mee op een wereldreis.

De reis gaat langs de verschillende continenten en ieder continent wordt door middel van een speciale act voor het voetlicht gebracht.

De catering zorgt uiteraard voor bijpassende gerechten.

Junglefeest

Uw gasten wanen zich in een heuse jungle. Lianen hangen aan het plafond alsof er elk moment apen naar beneden kunnen komen. Pratende bomen en wandelende giraffen maken onderdeel uit van het decor.

Het entertainment omvat Afrikaanse muziek en eventueel een Tarzan-achtige trapeze-act of een show met slangen, krokodillen en spinnen.

Meer artikelen...

  1. De Sixties

Aanvullende gegevens