Band boeken

Bent u op zoek naar een leuke band voor uw personeelsfeest? Of zoekt u een orkest als muzikale omlijsting voor een ander soort evenement?

Purpose heeft voor u een passende oplossing. Of het nu gaat om achtergrondmuziek, een feestband, een allround band, een country-orkest of een soulorkest. Wilt u een band boeken? Purpose regelt het voor u.

Zangers & Zangeressen

Bij iedere gelegenheid kan Purpose voor een passende zangact zorgen.

Zangers of zangeressen die passen binnen de sfeer van uw evenement. Daarbij kan het ook om duo´s, trio´s of grotere groepen gaan.

Behalve uit een keur van artiesten van naam, heeft u bij Purpose ook nog eens de keuze uit een groot aantal perfecte look-a-likes.

DJ boeken

Heeft u voor uw personeelsfeest of ander soort bedrijfsevenement een DJ nodig?
Ook dan kunt u daarvoor contact opnemen met Purpose.

Of u nu slechts achtergrondmuziek nodig heeft of op zoek bent naar een feest DJ, in het archief van Purpose zit vast en zeker ook die DJ die u zoekt. Ook een uitgebreide lichtshow, eventueel met een led dansvloer, behoort tot de mogelijkheden.

Purpose kan ook een DJ combineren met een live muziekact, hetgeen een bijzondere combinatie oplevert.

Entertainment

Entertainment speelt vaak een belangrijke rol tijdens een evenement. Daarbij kan het gaan op podiumacts zoals illusionistenacts, variété, dansacts of een stand-up commedian.
Maar ook acteurs, steltlopers of een tafelgoochelaar die zich op een opvallende en vermakelijke manier tussen het publiek begeven behoren tot de mogelijkheden.

Purpose beschikt over een groot arsenaal aan artiesten en acts en kan aan ieder evenement een passende invulling geven.

Aanvullende gegevens