Bedrijfsopening

Bedrijfsopening

Een uitbreiding van uw bedrijfspand of een verhuizing naar een volledig nieuwe locatie is een mijlpaal voor uw organisatie. Ook de ingebruikname van een nieuwe machine kan aanleiding zijn voor een openingshandeling. De start van een nieuw hoofdstuk in uw bedrijfsgeschiedenis wilt u uiteraard graag delen. Deze gelegenheid leent zich dan ook uitstekend om uw relaties en/of uw personeel iets extra’s te bieden. Bijvoorbeeld door middel van een spectaculaire bedrijfsopening. U bent trots op uw nieuwe pand of de nieuwe machine en dit is het moment om uw klanten uw bedrijf van binnenuit te laten zien.

Bedrijfsopening organiseren

Een evenement rondom een bedrijfsopening kunt u uitstekend gebruiken om relaties te versterken en uw medewerkers te motiveren. De organisatie van uw openingsevenement, productlancering of ingebruikname van een nieuwe productielijn is bij Purpose in goede handen. Dat blijkt wel uit het feit dat na een door ons georganiseerde opening regelmatig opdrachten volgden voor volgende evenementen.

Spectaculaire openingsact

Het begint allemaal met een plan, uiteraard volledig afgestemd op uw wensen, het type gasten van uw evenement en uw bedrijfsactiviteiten. Bij voorkeur bedenken we een uniek concept, bijvoorbeeld met een spectaculaire openingsact, binnen of buiten. Vaak zorgen we ervoor dat uw merk of product uitgebreid uitgelicht worden gedurende deze handeling, dat kan alleen met maatwerk. Uiteraard wordt er gezorgd voor een passende aankleding zodat we een ambiance creëren die aansluit bij uw merk. Voor wat betreft de catering werken we samen met een aantal vaste partners.

Volledige ontzorging

Purpose verzorgt de begeleiding en advisering gedurende het hele traject. Hierdoor heeft u alle tijd voor uw dagelijkse werkzaamheden en alle extra die er komen kijken bij de afronding van de werkzaamheden in en om uw bedrijfspand.

Purpose zorgt ervoor dat uw openingsactiviteiten tot een wereldstart leiden!