bedrijfsjubileum

Bedrijfsjubileum

U bent er terecht trots op dat uw organisatie een mijlpaal bereikt heeft en wilt dat graag delen. Een bedrijfsjubileum is bij uitstek een gelegenheid om uw personeel eens extra aandacht te geven en/of klanten en relaties op een aangename wijze te bedanken voor hun vertrouwen. Wanneer u besluit om een jubileumfeest te geven dan kan Purpose u daarbij uitstekend ondersteunen.

Locatie voor jubileumfeest

Het begint allemaal met een geschikte locatie voor uw bedrijfsevenement. Wellicht beschikt u over een magazijn of bedrijfshal waar de festiviteiten plaats kunnen vinden. Uiteraard zorgt Purpose dan voor een passende aankleding, uw gasten zullen zich in een feestzaal wanen! Doordat we samenwerken met een aantal vaste cateraars bent u verzekerd van een goede invulling op culinair vlak. Beschikt u zelf niet voldoende ruimte of wilt u uw jubileumfeest op een andere locatie laten plaatsvinden? Ook dan is Purpose uw ideale partner. Purpose is bekend met een groot aantal evenementenlocaties, gelegen door het hele land.

Thema voor bedrijfsjubileum

Purpose gaat graag de uitdaging aan om ook voor uw jubileum een feest te organiseren dat nauw aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten. Purpose heeft jarenlange ervaring met het invullen van bedrijfsjubilea. Dat doen we bij voorkeur door een evenement neer te zetten dat volledig aansluit bij uw wensen en merk. Zo kunnen we in overleg samen tot een thema komen dat past bij het imago van uw organisatie. Vervolgens trekken we dit thema door in het gehele concept; vanaf de uitnodiging, het evenement zelf, het entertainment tot en met een aandenken dat uw gasten eventueel na afloop meekrijgen. Desgewenst laten we het thema zelfs terugkomen op culinair vlak.

Entertainment voor jubileumfeest

Als u op zoek bent naar artiesten of entertainment voor uw bedrijfsjubileum dan zijn de mogelijkheden talrijk. Uiteraard is het soort entertainment afhankelijk van de gasten die u uitnodigt, nodigt u alleen personeel uit? Of alleen klanten? Wellicht organiseert u voor beide een apart evenement.
Kiest u voor een spectaculair jubileumfeest dan zorgt Purpose voor een of meerdere aansprekende acts. Wellicht geeft u de voorkeur aan een wat rustigere aanpak, waarbij de culinaire invulling juist het hoogtepunt van het evenement is. In dat geval kan een kleine band of dj zorgen voor sfeervolle achtergrondmuziek.

Laat Purpose uw jubileumfeest verzorgen en uw relaties zullen er over napraten tot uw volgende jubileum!