Relatiemarketing evenement

Iedere ondernemer weet dat het belangrijk is zuinig te zijn op klanten en relaties. Wanneer u uw klanten de nodige aandacht geeft, helpt dit om ervoor te zorgen dat ze u langer trouw blijven. Een relatiemarketing evenement dat op de juiste manier georganiseerd wordt versterkt de band met uw klanten of relaties. Daarnaast kunt u een dergelijk evenement gebruiken om uw gasten te informeren over bijvoorbeeld innovaties en andere interessante ontwikkelingen binnen uw bedrijf.

Relatiemarketing evenement

Naast service en klantenbegeleiding kan ook een evenement op het gebied van relatiemarketing de band met uw afnemers verstevigen. Een productlancering of een kick-off meeting zijn daarbij uitstekende gelegenheden om uw relaties te informeren over uw bedrijfsactiviteiten. Laat Purpose ook uw relatiemarketing evenement organiseren!

Op dit gebied kan Purpose u met verschillende soorten events van dienst zijn:

relatiemarketing evenement

Purpose heeft jarenlange ervaring met de organisatie van verschillende soorten relatiemarketing events. Afhankelijk van het doel dat u wilt bereiken past daar een type evenement bij. Wilt u een vliegende start voor een specifiek project? Dan kiest u voor een kick-off meeting. Wilt u een stuk kennis met uw gasten delen? Dan organiseert u een seminar.

Bedrijfspresentatie

U kunt een relatiemarketing evenement uitstekend gebruiken om uw bedrijf, merk of product te promoten terwijl u uw afnemers eens extra in de watten legt. U nodigt uw klanten uit voor een bedrijfspresentatie op uw bedrijf waarbij Purpose de aankleding, audiovisuele techniek en catering verzorgt. Op basis van het door u gestelde doel stellen we een programma samen waarin uw merk of product uiteraard centraal staan. Voor de catering schakelen we een van de vaste cateraars uit ons netwerk in, uw relaties schotelt u immers alleen het beste voor!

Roadshow

Uiteraard kan er ook voor een externe locatie gekozen worden. Purpose is bekend met talloze geschikte locaties, gelegen door het hele land. Wilt u een groot aantal relaties bereiken maar wilt u ze niet allemaal naar u toe laten komen? Dan kunt u er ook voor kiezen om naar uw klanten toe te gaan en een roadshow te laten organiseren.

Entertainment

Om ervoor te zorgen dat uw gasten zich het evenement blijven herinneren kiezen we voor passend entertainment. Dat kan in diverse vormen; een spectaculaire act die de dag opent, een variétéact als ‘break’ of juist een komische afsluiting.