Roadshow organiseren

Roadshow organiseren

Komen de klanten niet naar u? Dan gaat u toch naar uw klanten! Een roadshow organiseren is een ideale manier om in korte tijd een groot aantal klanten kennis te laten maken met uw producten. Hierbij zorgt u ervoor dat uw klanten geen kostbare reistijd kwijt zijn door naar een centrale presentatie te reizen. U reist naar uw klanten toe waardoor ze eerder geneigd zullen zijn om aanwezig te zijn bij een dergelijke presentatie. Een ander voordeel is dat doordat er meerdere kleinere presentaties plaatsvinden u meer tijd per klant heeft. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en uw klanten zullen dat waarderen.

Een roadshow organiseren kunt u in principe op twee manieren aanpakken. Ofwel door middel van een mobiele showroom ofwel door een (product)presentatie op meerdere vaste locaties te houden. Een theater, zalen- of congrescentrum is hier meestal geschikt voor, we doen u graag een aantal suggesties.

Vaste locaties verspreid door het land

Afhankelijk van het programma en het aantal te verwachten gasten zoeken we verspreid door het land passende locaties die voldoen aan alle gestelde eisen. Uiteraard zorgt Purpose ervoor dat uw producten daarbij op unieke en optimale wijze worden gepresenteerd. De keuze van de locaties is uiteraard belangrijk. Purpose zoekt voor u de locaties die het beste aansluiten bij de door u gewenste uitstraling of de identiteit van uw bedrijf of merk. Daarnaast is de bereikbaarheid van de locatie van belang. Ook daar wordt vanzelfsprekend rekening gehouden. En alles wordt voor u geregeld!

Roadshow organiseren met een mobiele showroom

Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van een mobiele showroom die volledig kan worden ingericht als voor de presentatie noodzakelijk is. Branding kan aan zowel de binnen- als de buitenzijde worden aangebracht, uw gasten kunnen niet om uw merk heen! Belangrijk voordeel is dat u niet steeds een andere locatie hoeft te huren en aan hoeft te kleden. Binnen in de mobiele showroom zijn alle faciliteiten voorhanden, incl. een kleine keuken en sanitaire voorzieningen. Met een dergelijke oplossing hebt u dus veel vrijheid. De mogelijkheden waar u de showroom neer kunt laten zetten zijn eindeloos. U kunt de trailer zelfs op de parkeerplaats van een belangrijke klant laten plaatsen, makkelijker kunt u het uw klanten niet maken!