Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Er zijn een aantal redenen om een bedrijfsuitje te organiseren. Bijvoorbeeld om uw personeel te bedanken voor de inzet tijdens een specifiek project of periode. Ook extra motivatie van uw medewerkers kan een reden zijn om een dergelijke trip te organiseren. Uiteraard heeft een personeelsreis altijd een positief effect op het gebied van teambuilding. Purpose organiseert uw bedrijfsuitje, personeelsreizen en incentivereizen tot in de kleinste details.

Behalve dat de reis zelf vanaf het vertrek tot en met de thuisreis perfect wordt geregeld, neemt Purpose ook het voor- en natraject voor zijn rekening. We stellen altijd een programma op maat samen. Dat begint met de keuze van een stad of regio waar u met uw personeelsleden naartoe gaat.

Mogelijke bestemmingen voor een bedrijfsuitje:

Activiteiten tijdens personeelsreis

Purpose helpt en adviseert u bij de samenstelling van het programma voor de reis. Het programma en de activiteiten worden uiteraard afgestemd op het reisgezelschap. Wilt u een middag avontuurlijke teambuildingactiviteiten? Of geeft u de voorkeur aan een rustig weekend waarbij u een stad volledig leert kennen?
Een geslaagd bedrijfstuitje kent een afwisselend programma dat voor iedere deelnemer iets te bieden heeft. Soms werkt het goed om uw personeelsleden tijdens de reis uit verschillende activiteiten te laten kiezen.

Volledige ontzorging

Gedurende de reis wordt u vanzelfsprekend volledig begeleid. Afhankelijk van het programma gaat er 1 of gaan er meerdere begeleiders mee. Een van de begeleiders reist gedurende de reis voor de groep uit en zorgt dat alles in orde is voordat de groep bij de volgende activiteit arriveert en alles ter plekke al regelt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en hoeft u niet in de rij te staan voor tickets of iets dergelijks. Op deze manier zorgen we ervoor dat er geen onnodige tijd verloren gaat met wachten en u uw tijd dus optimaal kunt benutten.
U hoeft dus zelf nergens meer naar om te kijken en geniet u zelf net zoveel van de reis als uw personeel!