Bedrijfsuitje naar Londen

Bedrijfsuitje naar Londen

London is the place for me’. Wie er eenmaal geweest is wil er opnieuw naar toe. Purpose neemt u daarom graag mee voor een bedrijfsuitje of personeelsreis naar deze wereldstad.

Mogelijkheden zijn er te over. De bekendste bezienswaardigheden zijn natuurlijk Buckingham Palace, Big Ben, Tower Bridge, London Eye, Tower of London, House of Parliament en Sint Paul’s Cathedral. We nemen u mee langs deze bezienswaardigheden met een traditionele dubbeldekker of we verzorgen een sightseeing tour per rondvaartboot. En afhankelijk van de tijdsduur van uw verblijf krijgt u in een aantal van deze locaties ook een rondleiding.

Tijdens een rondvaart vaart u onder de bekende Tower Bridge door. En wilt u liever zien hoe deze brug er van binnen uitziet, dan kan dat ook.

Maar daarmee houdt het niet op. In 2012 was Londen de stad van de Olympische Spelen en dus mag een bezoek aan een van de stadions natuurlijk niet ontbreken.

En dan ook nog…

En dan hebben we nog niet Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Soho, West End en Covent Garden genoemd. Ook die locaties kunnen onderdeel uitmaken van het programma dat we op maat voor u samenstellen, En wie geen typische Engelse pup heeft bezocht is niet echt in Londen geweest. Purpose regelt ook dat voor u.

We zorgen voor een hotel dat past bij uw wensen en dat gunstig ligt met het oog op uw programma.

Volledige begeleiding

Gedurende de reis wordt uw groep vanzelfsprekend volledig begeleid. En natuurlijk bieden we ook verschillende mogelijkheden voor de reis zelf: u reist met de Eurostar, per boot of per vliegtuig. U stapt in en u hoeft nergens meer naar om te kijken. Uw bedrijfsuitje is bij Purpose in goede handen.