Zakelijke evenementen

Purpose heeft de afgelopen 20 jaar een groot aantal verschillende bedrijfsevenementen mogen organiseren voor een breed scala aan opdrachtgevers. Ieder zakelijk evenement is uniek: van personeelsfeesten tot bedrijfsopeningen, van productpresentaties tot jubileumfeesten en van dealerdagen tot bedrijfsuitjes. Hoewel ieder zakelijk evenement een andere invulling vraagt, hebben ze bij Purpose één ding gemeen: ze worden tot in detail verzorgd. Lees hieronder hoe we samen met u ook uw evenement tot een succes maken!

Soorten evenementen:

Jarenlange ervaring

Onze jarenlange ervaring met de organisatie van zakelijke evenementen heeft ervoor gezorgd dat we precies weten hoe we uw gasten een geweldig avond kunnen bezorgen. Onze lijst met referenties is zeer divers, van middelgrote bedrijven die regionaal actief zijn tot internationale merken. Al deze referenties kijken terug op een of meerdere door Purpose georganiseerde succesvolle evenementen.

Zakelijk evenement

 

Zakelijk evenement op maat

Afhankelijk van de aanleiding of het doel van het evenement stellen we samen met u als opdrachtgever een uitgekiend programma samen. We vinden het daarbij belangrijk om op de details te letten. Details waar u zelf misschien in eerste instantie niet aan dacht maar die wel het verschil kunnen maken tussen een ‘leuke avond’ of een ‘avond om nooit te vergeten’.
Vaak bereiken we dat laatste omdat we per opdrachtgever een evenement op maat creëren. Zo zorgen we ervoor dat uw gasten uw bedrijf of merk herkennen in het evenement.

Volledige ontzorging

Wanneer u ervoor kiest om uw evenement te laten organiseren door Purpose dan voeren wij deze opdracht tot in detail uit, van begin tot eind. Vanaf de aankondiging of uitnodiging tot en met een eventueel aandenken dat uw gasten na afloop mee naar huis krijgen.
Deze volledige ontzorging betekent dat u alle zorgen uit handen kunt geven en zelf ook met een gerust hart kunt genieten en u onder uw gasten kunt begeven. Anders heeft u immers niets aan uw eigen evenement.
Door onze jarenlange ervaring in de organisatie van bedrijfsevenementen denken we ook aan de zaken die misschien vanzelfsprekend lijken maar in de praktijk vaak veel tijd kosten of ingewikkeld lijken. Zo regelen we uiteraard de benodigde vergunningen als het bijvoorbeeld om een bedrijfsfeest in uw eigen pand gaat.