Personeelsfeest organiseren

Personeelsfeest organiseren

U heeft een bijzondere aanleiding voor een bedrijfsfeest of wilt binnenkort een personeelsfeest organiseren? Veel organisaties organiseren jaarlijks een Nieuwjaarsborrel of ander evenement voor hun personeel. Een goede gedachte want het draagt bij aan de motivatie van uw medewerkers en het zorgt ervoor dat collega’s elkaar ook eens in een andere setting ontmoeten.

Origineel personeelsfeest

Purpose geeft al jarenlang een goede en originele invulling aan personeels- en bedrijfsfeesten. Deze feestavonden hebben één ding gemeen en dat is dat ieder evenement uniek is. We stellen in overleg een thema vast dat past bij uw bedrijfsactiviteiten, product of bijvoorbeeld eventuele toekomstplannen. Desgewenst verwerken we (op subtiele wijze) een boodschap voor uw medewerkers in dit evenement.

Geschikte locatie

Het begint allemaal met de keuze van een geschikte locatie. Kiest u voor een feestavond in uw eigen bedrijf? Dan is dat gunstig in verband met de WKR-regeling. Bestaat die mogelijkheid niet, dan zoekt Purpose voor u een passende externe locatie. In beide gevallen bent u bij Purpose aan het juiste adres. Wanneer u kiest voor een evenement in uw eigen bedrijfshal of magazijn dan zorgen we uiteraard voor de volledige aankleding, passend bij het thema. Daarnaast zijn we bekend met een groot aantal evenementenlocaties, waaronder een aantal zeer originele en minder voor de hand liggende locaties.

Passend entertainment

Uiteraard valt of staat de feestavond met het entertainment. De keuze is hier enorm, uiteraard kunnen we een DJ boeken, maar wat dacht u van een feestband die tent op zijn kop zet? Al dan niet met als intermezzo een bij het thema passende variétéact. Als u echt groots wilt uitpakken behoort het uiteraard tot de mogelijkheden om een bekende artiest te boeken, uw medewerkers zullen er niet over uitgepraat raken! Ook de culinaire invulling is een belangrijk onderdeel van uw evenement. Purpose weet dat als geen ander en werkt daarom samen met een aantal topcateraars.

Laat uw bedrijfs- of personeelsfeest organiseren door Purpose en u kunt verzekerd zijn van een uniek evenement. Dit betekent dat uw jaarlijks terugkerende personeelsfeest nooit meer hetzelfde is!