Bedrijfsuitje naar Berlijn

Bedrijfsuitje naar Berlijn

Een stad als Berlijn heeft veel te bieden. Tijdens een bedrijfsuitje of personeelsreis naar Berlijn neemt Purpose u mee naar de vele bezienswaardigheden en monumenten van de Duitse hoofdstad zoals de Brandenburger Tor, Alexanderplatz, de Reichstag, Unter den Linden, de Gedachtniskirche, Schloss Bellevue, Park Sans Souci en Schloss Charlottenburg.

Maar het is natuurlijk niet alleen interessant deze locaties van de buitenkant te zien. Daarom regelt Purpose voor u ook rondleidingen en excursies. Zo kunt u bijvoorbeeld de glazen koepel van de Reichstag bezoeken of worden rondgeleid door Schloss Bellevue of Schloss Charlottenburg. Of misschien vinden uw deelnemers het Technik Museum interessant. Ook standswandelingen met gidsen behoren tot de vele mogelijkheden.

En bijna vanzelfsprekend brengt u ook een bezoek aan Checkpoint Charlie, de voormalige grensovergang. En u heeft Berlijn ook niet echt bezocht wanneer u niet een nog overgebleven deel van de Berlijnse Muur heeft aangeraakt of op zijn minst heeft gezien. En in dat kader mag ook een bezoek aan het Holocaustmonument niet ontbreken.

En dan is natuurlijk ook nog de Potsdammer Platz. Hier komen verleden en toekomst als het ware samen. Een plek waar de Muur dwars doorheen liep en waar nu moderne architectuur te bewonderen valt.

Purpose kan u ook kennis laten maken met de stad door middel van een stadswandeling of stadsrit met gids of een rondvaart over de rivier de Spree.

Voor lunch of diner neemt Purpose mee naar sfeervolle restaurants. Keuze genoeg!. Ook een theaterdiner zoals ´Stars in Concert´ behoren daarbij tot de mogelijkheden.

U hoeft alleen maar te genieten

Of u kiest voor een kort weekend of een lang weekend Berlijn: Purpose regelt alles voor u. Van vertrek tot en met de terugreis. U hoeft nergens op te letten en het enige wat u moet doen is genieten! Purpose zorgt voor de rest.