Bestemming voor personeelsreis

Bestemming voor personeelsreis

Op zoek naar een bestemming voor personeelsreis of bedrijfsuitje?
Nog geen idee? Geen probleem, Purpose doet u graag een aantal ideeën aan de hand.
Een eendaagse trip in Nederland, een weekend in Nederland of in het buitenland? In de eerste plaats kunt u natuurlijk kiezen uit de stedentrips die we hier op onze website aanbieden. We nemen u mee naar Antwerpen, Berlijn, Londen, Maastricht, München ofRotterdam. In deze steden kunnen we voor u een bedrijfsuitje verzorgen dat geheel aansluit bij uw wensen. Maar ook daarbuiten zijn er vele mogelijkheden. Gaat uw voorkeur uit naar bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Barcelona? Dan is ook dat geen probleem. Evenals
Parijs, Brugge, Luik, Keulen of bijvoorbeeld Rome. En kiest u liever voor een weekend in de sneeuw of een sportief weekend in bijvoorbeeld de Ardennen, de Voerstreek of in de Eifel?
Ook dat kan.

Specifieke bestemming

Of misschien wilt u een bedrijfsbezoek aan een leverancier combineren met een gezellig uitstapje. Ook dan bent u bij Purpose aan het goede adres, want we zorgen ook dan voor een passende invulling in de omgeving van uw bestemming. Vervoer, accommodatie en activiteiten worden ook dan geheel verzorgd. We nemen u alle zorgen uit handen en u stapt geheel zorgeloos in de bus, de trein, het vliegtuig of de boot.