Bedrijfsuitje naar München

Bedrijfsuitje naar München

Wanneer u aan een trip naar een Duitse stad denkt, dan zal in de meeste gevallen Berlijn als eerste in u opkomen. En natuurlijk is dat ook een prima bestemming. Wellicht minder voor de hand liggend, maar zeker ook de moeite waard, is München. Deze stad in het typisch Duitse Beieren heeft veel te bieden voor een meerdaagse trip.

Zomer en winter

En het mooie is: het maakt niet uit in welk seizoen u gaat, want ieder seizoen heeft voldoende te bieden. Purpose neemt u in de zomer bijvoorbeeld mee naar mooie kastelen in en om de stad. Zo is een bezoek aan Schloss Nymphenburg absoluut de moeite waard. Maar ook het wat verder gelegen Schloss Neuschwanstein kan onderdeel van het programma uitmaken.

Tijdens een bedrijfsuitje of personeelsreis naar München neemt Purpose u ook mee naar het bekende Olympia Gelände waar in 1972 de Olympische Spelen werden gehouden. U wordt rondgeleid door de verschillende locaties en vanaf de Olympiaturm geniet u vanaf een hoogte van 190 meter van een fantastisch uitzicht over niet alleen het Gelände, maar ook een groot deel van de stad.

Aan de voet van de Olympiaturm liggen BMW World en het BMW-museum. Purpose kan ook hier zorgen voor een interessante rondleiding. U maakt dan kennis met zowel de geschiedenis als de toekomst van het merk BMW.

Andere mogelijkheden die de stad te bieden heeft zijn bijvoorbeeld een bezoek aan Bavaria Filmstadt. Daar beleeft u onder andere wat de bemanning uit de film ´Dass Bot´ moet hebben ervaren! Ook een rondvaart op één van de meren in de omgeving kan in het programma van een bedrijfsuitje naar München worden opgenomen.

Wilt u in de winter naar München dan regelt Purpose voor u een mooie langlauftocht in bijvoorbeeld Bad Tölz. Compleet met après ski! En wilt u liever in het najaar naar deze mooie stad, dan zorgen we er voor dat u het Oktoberfest niet mist!

U kiest en Purpose verzorgt

De keuze voor de periode is aan u en hangt af van uw voorkeur of die van uw medewerkers. Maar welke periode u ook kiest, Purpose zorgt voor een complete invulling en u kunt zelf volop genieten. Graag lichten we alle mogelijkheden toe in een vrijblijvende afspraak.