Bedrijfsuitje naar Maastricht

Bedrijfsuitje naar Maastricht

U bent op zoek naar een bestemming met een groot aantal mogelijke activiteiten en een afwisselend programma? Dan is een bedrijfsuitje naar Maastricht dé bestemming voor uw volgende personeelsreis. Bezoek de talloze bezienswaardigheden in en rond Maastricht met een bedrijfsuitje of personeelsreis.
De reis naar deze bestemming neemt maximaal enkele uren in beslag en toch bevindt u zich in een volledig andere omgeving, die u nergens anders in Nederland terugvindt. U zult versteld staan van wat het Bourgondische Maastricht en haar omgeving u te bieden hebben.

Activiteiten tijdens bedrijfsuitje

Of u Maastricht nu in het voorjaar of tijdens de wintermaanden bezoekt, er is altijd voldoende te beleven. In het voorjaar geniet u van een heerlijke lunch op een terras aan een van de prachtige pleinen. In de wintermaanden mag een bezoek aan het winterevenement Magisch Maastricht uiteraard niet ontbreken.
Tijdens een bezoek aan Maastricht leert u de stad en de omgeving op verschillende manieren kennen. Dat kan door middel van een ´speurtocht´ of een fietstocht. Uiteraard mag een bezoek aan het prachtige Heuvelland niet ontbreken. Een Vespatour is een unieke manier om het omliggende glooiende landschap eens op een heel andere manier te verkennen. Zo zijn er nog tal van activiteiten mogelijk tijdens een personeelsreis naar Maastricht.
Een uitstapje naar België of Duitsland behoort ook tot de mogelijkheden. De prachtige Voerstreek ligt bijvoorbeeld vlakbij. Vlak over de Duitse grens bevindt zich de prachtige stad Aken. Het programma kan met een fantastisch feest op een unieke locatie worden afgesloten.

Programma op maat

De keuze voor de activiteiten hangen uiteraard af van de samenstelling van het reisgezelschap. Samen met u bepaalt Purpose de invulling van het programma en stellen we een programma op maat samen. Of u nu kiest voor een dagtocht of een meerdaags verblijf in Zuid-Limburg, wij zorgen voor een volledige begeleiding gedurende de reis. Graag lichten we alle mogelijkheden toe in een vrijblijvende afspraak.