Bedrijfsuitje naar Rotterdam

Bedrijfsuitje naar Rotterdam

Een havenstad heeft doorgaans veel te bieden. Er is altijd activiteit en het is zeker nooit saai. Dat geldt zeker ook voor Rotterdam. Purpose neemt u dan ook graag mee naar deze stad.

Hoe het programma er voor u uit gaat zien hangt af van de duur van het uitstapje en de samenstelling van uw groep. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kunnen we het programma volledig aanpassen aan uw wensen. Het accent kan liggen op enkele culturele bezienswaardigheden, maar er kunnen bijvoorbeeld ook een aantal meer actieve of zelfs sportieve elementen in opgenomen worden. Wanneer uw bedrijfsuitje één dag omvat, dan stellen we vanzelfsprekend een ander programma samen dan weer u er een heel weekend voor uittrekt.

De haven van Rotterdam

Een vaak terugkerend onderdeel is een havenrondvaart. Tijdens een bedrijfsuitje naar Rotterdam moet u toch zeker iets van de haven hebben gezien en hoe kun je dat beter dan vanaf een luxe rondvaartboot? Afhankelijk van het verdere programma kan Purpose bijvoorbeeld ook zorgen voor een lunch aan boord. Maar een sfeervolle avondcruise kan natuurlijk ook.

En wat dacht een van een ´ritje´ met een watertaxi? In Rotterdam kunnen we dat voor u regelen. Watertaxi´s brengen uw gezelschap dan naar bijvoorbeeld het bekende Hotel New York of naar het oude stadsdeel Delfshaven. Daar maakt u een wandeling door dit historische stadsdeel en u eindigt bij de Euromast, waar u zeker even naar boven moet.

We kunnen u ook op andere manieren de stad laten verkennen. Bijvoorbeeld door een spelactiviteit of door een steptocht. De tocht per step voert u langs tal van bekende locaties variërend van de Markthal tot de bekende kubuswoningen. Ook rondleidingen in de Kuip of aan boord van de SS Rotterdam, het vroegere schip van de Holland Amerikalijn behoren tot de mogelijkheden. En daarnaast kunnen we u meenemen naar het Scheepvaartmuseum, de Bataviawerf of FutureLand op Maasvlakte 2..

Purpose regelt het

Of u kiest voor een dagje Rotterdam of voor een heel weekend: Purpose regelt alles voor u. Van vertrek tot en met de terugreis. En eigenlijk begint het regelen nog eerder, want indien uw wenst zorgt Purpose ook voor een passende uitnodiging voor uw medewerkers. Dan kan de voorpret alvast beginnen!