Bedrijfsuitje naar Antwerpen

Bedrijfsuitje naar Antwerpen

Ontdek tijdens een bedrijfsuitje of personeelsreis de Vlaamse stad Antwerpen. Een havenstad heeft altijd veel te bieden. Dat geldt zeker ook voor de Belgische havenstad Antwerpen of ’t Stad, zoals de Antwerpenaren hun stad noemen. Aan de oever van de Schelde is het goed vertoeven. Een havenstad heeft doorgaans veel te bieden. Natuurlijk zijn er de vele gezellige terrasjes zoals op de Grote Markt, de Groenplaats en een aantal andere plekken in de stad. Maar dat is nog maar het begin van wat de stad aan de bezoeker te bieden heeft. Wanneer u door Purpose uw bedrijfsuitje laat organiseren, dan maakt u ook kennis met verschillende locaties in de stad die anders mogelijk verborgen zouden blijven. Tijdens een stadswandeling laten we u die plekken ontdekken en onderweg kunt u ook nog eens genieten van een aantal lekkernijen. Antwerpen is ook de diamantstad en daarom kan ook een rondleiding door de Diamantwijk op het programma staan. Aansluitend kan ook een bezoek aan het Diamantmuseum worden geregeld. En wanneer we het over musea hebben, dan is er ook nog het MAS, Museum aan het Stroom. Daar treft u exposities over uiteenlopende onderwerpen, waarbij de nadruk ligt op de verbinding tussen stad en wereld. En dat betekent dat ook de haven en de scheepvaart hierin uitgebreid aan de orde komen.

De haven

We haven spreekt in deze stad natuurlijk sterk tot de verbeelding. Het museum MAS is gevestigd op het Eilandje, een gedeelte van de oude haven. En wanneer we dan toch in de haven zijn, dan maken we natuurlijk ook een rondvaart door het imposante havengebied. En eventueel verzorgt Purpose een lunch aan boord. Of wilt u liever ’s avonds een candlelightcruise maken?

De stad per fiets verkennen behoort ook tot de mogelijkheden. En ook dan houden we even halt om u bijzondere plekken te laten zien. Of we stoppen bij een brouwerij waar u een excursie krijgt of waar u een experience ondergaat. In beide gevallen moet er na afloop natuurlijk ook even een pintje worden geproefd.

Op maat gesneden

Hoe het programma er voor u uit gaat zien hangt af van de duur van het uitstapje en de samenstelling van uw groep. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kunnen we het programma volledig aanpassen aan uw wensen. En: Purpose regelt alles voor u. Van vertrek tot en met de terugreis. En eigenlijk begint het regelen nog eerder, want indien uw wenst zorgt Purpose ook voor een passende uitnodiging voor uw medewerkers. Dan kan de voorpret alvast beginnen!