Dealerdag organiseren

Dealerdag organiseren

Door middel van een dealerdag kunt u de banden met uw dealers aanhalen. U nodigt een groot aantal van uw afnemers uit en voorziet ze van de laatste informatie over uw producten. De introductie van een nieuw product wordt vaak als aanleiding gebruikt voor de organisatie van een dealerdag. Ook de lancering van een nieuw merk of label kan reden zijn om een dealerdag te organiseren. U wilt uw dealers informeren en eens in de watten leggen? Laat dan door Purpose een dealerdag organiseren.

De mogelijkheden

Uiteraard staan uw producten of staat uw merk centraal op de dealerdag. U presenteert de nieuwste innovaties en vergroot de kennis van uw dealers op het gebied van uw producten. De dealers zullen deze waardevolle informatie uitstekend kunnen inzetten tijdens hun verkoopgesprekken. U kunt er voor kiezen om iemand van uw organisatie de presentatie te laten verzorgen. Maar er zijn meer mogelijkheden, bijvoorbeeld door een (bekende) presentator of presentatrice in te schakelen. Indien u voor dat laatste kiest zorgen we er middels een kennismakingsgesprek, enige tijd voor het evenement, uiteraard voor dat de presentator exact weet wat hij wel en niet moet vertellen.
Ook als het gaat om de vorm waarin de presentaties plaatsvinden is er een groot scala aan mogelijkheden. Indien u de dag informeel wilt aanpakken dan kan er bijvoorbeeld gekozen voor een interactieve presentatie, waardoor u uw gasten onderdeel van de informatie maakt. Het levert u ongetwijfeld nuttige en interessante feedback op.

Tot in de puntjes verzorgde dealerdag

Purpose zorgt voor een compleet programma, waarin uw bedrijf en uw producten uiteraard centraal staan. Naast het programma verzorgen we desgewenst ook de aankleding van de ruimte, de catering en de audiovisuele techniek.
Heeft u al nagedacht over de locatie van het evenement? Wellicht heeft u zelf voldoende ruimte, bijvoorbeeld in uw magazijn. Indien u zelf over voldoende ruimte beschikt adviseert Purpose u zeker om de dealerdag hier te organiseren. Zo kunnen uw dealers meteen kennismaken met uw bedrijf en bijvoorbeeld het productieproces bekijken. Ze zullen het razend interessant vinden.
Laat Purpose uw dealerdag organiseren, met onze jarenlange ervaring in de organisatie van zakelijke evenementen wordt het een gegarandeerd succes!