Seminar organiseren

Seminar organiseren

Een seminar organiseren is een uitgelezen manier om uw klanten aan u te binden. U organiseert een kennisdag rondom een thema dat actueel is, aansluit op uw bedrijfsactiviteiten of interessant is voor uw relaties. Seminars worden gewaardeerd door uw gasten doordat het hun kennis en hun netwerk kann vergroten.
Door onze jarenlange ervaring in de organisatie van zakelijke evenementen is Purpose hierin de juiste partner. Desgewenst nemen we de volledige organisatie in handen, hetgeen volledige ontzorging voor u betekent.

Organisatie van een seminar

Tijdens een seminar voorziet u uw klanten van de nodige informatie, tussendoor en na afloop is er alle tijd om in een ontspannen sfeer contact te hebben met uw relaties. Als u de juiste sprekers weet te strikken en een uitgekiend programma samenstelt zult u bij uw relaties in aanzien stijgen.
Een afwisselend programma bevat ook een minder formeel gedeelte. Dat kan passend entertainment zijn of een interactief gedeelte tussen of mét uw gasten. Purpose denkt met u mee en zorgt voor het perfect passende programma voor uw seminar en de volledige organisatie ervan. Daarbij denken we aan de kleinste details en zorgen we voor een seminar op het hoogste niveau!

Locatie voor een seminar

Purpose zorgt niet alleen voor een perfecte invulling van uw seminar, maar gaat ook voor u op zoek naar een geschikte locatie. Wellicht beschikt u zelf over een geschikte ruimte. Een magazijn of werkplaats is in veel gevallen geschikt te maken voor een seminar of bedrijfspresentatie. Purpose kan in dat geval de volledige aankleding van de ruimte verzorgen. Samen met een aantal vaste partners zorgen we ervoor dat de licht-, geluids-, en eventuele beeldtechniek tot in de puntjes geregeld worden. Ook de verzorging van de catering nemen we voor u geheel uit handen.
Voordeel van de keuze voor een locatie in uw eigen bedrijf is dat u uw klanten meteen uw bedrijf kunt laten zien of ze kennis kunt laten maken met uw productieproces. Een seminar laten organiseren door Purpose, gegarandeerd een succes!