Kick-off meeting organiseren

Kick-off meeting organiseren

Er zijn diverse redenen waarom een kick-off meeting organiseren een uitstekend idee is. Bijvoorbeeld als u op het punt staat om een nieuwe campagne te lanceren. Of wanneer u binnenkort start met nieuwe bedrijfsactiviteiten en u deze graag goed wilt introduceren. Ook na een fusie kan een kick-off meeting uitstekend helpen om ‘alle neuzen dezelfde kant op te krijgen’.
Het succes van een project valt of staat met een goede start. Tijdens het evenement kunt u uw gasten voorzien van de nodige informatie over het project. Door dit op een informelere wijze te brengen blijft het langer hangen. Een boodschap die op een podium verteld wordt, al dan niet ingekleed in een act, zal uw gasten langer bijblijven dan een droge e-mail.

De organisatie van een kick-off meeting

De kick-off meeting is de start van iets nieuws, het evenement moet vlekkeloos verlopen. Door de jarenlange ervaring in de organisatie van zakelijke evenementen kunt u dit gerust aan Purpose overlaten. Uiteraard heeft u een geschikte locatie nodig voor de organisatie van een kick-off meeting. Wellicht beschikt u binnen uw bedrijf over een geschikte ruimte. Een magazijn of werkplaats kan door Purpose omgetoverd worden tot een voor een kick-off meeting geschikte locatie. Daarbij wordt de audiovisuele techniek verzorgd door een van onze vaste partners.
Beschikt u zelf niet over voldoende ruimte dan zorgt Purpose voor een geschikte locatie die past bij de aard van de meeting.

Een vliegende start

De reden van uw kick-off meeting is waarschijnlijk de start van een project of een campagne. Wellicht heeft u het in dat geval te druk voor de organisatie van een kick-off meeting. Daarom neemt Purpose u graag het werk uit handen. Wij bedenken en organiseren de volledige kick-off en zorgen voor een uitstekende begeleiding. In het verleden organiseerde Purpose al diverse succesvolle kick-off meetings. Door de jarenlange ervaring weten we exact wat werkt en wat niet. Laat Purpose uw kick-off meeting organiseren en u houdt uw handen vrij om u te richten op uw bedrijfsactiviteiten. Tijdens een door Purpose verzorgde kick-off meeting beleven de aanwezigen geen aftrap, maar een vliegende start!